Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana vernieuwt verpakking en receptuur honing-/hazelnootwafels

TerraSana heeft zijn honing- en hazelnootwafels vernieuwd. Niet alleen qua look, maar ookk qua receptuur. De wafels zitten nu in een vernieuwde verpakking met een doorzichtig venster.


Verbeterde receptuur

Nu veel consumenten zich bewust zijn van de hoeveelheden en soorten suikers die in producten als deze zitten, geeft TerraSana klanten ook wat de receptuur betreft graag een verantwoorde optie:
  1. In beide varianten zit geen ei. In plaats van ei wordt nu biologische zonnebloemlecithine gebruikt. Dit maakt de hazelnootwafels ook veganistisch.
  2. In beide varianten zit geen sojameel meer.
  3. Beide varianten zijn nu gezoet met agave- en tarwestroop in plaats van maïs- en moutstroop.
  4. Meer honing en hazelnoot. 8,5 procent van de honingwafel bestaat uit honing en 7,5 procent van de hazelnootwafel uit hazelnoot.


Betaalbaar

In het 'zoete trek schap' is betaalbaarheid belangrijk. Klanten maken hun beslissing op basis van een opwelling of een gevoel van verleiding. De introductie van deze nieuwe look gaat gepaard met een prijsverlaging. Ook winkeliers worden uitgenodigd kennis te maken met het product. Tot het einde van dit jaar biedt TerraSana winkeliers dan ook korting.

Voor meer informatie:
TerraSana B.V.
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172-503333
[email protected]
www.terrasana.nl
Publicatiedatum: