1 & 9 november:

Seminar over verduurzaming in renovatie en nieuwbouw

De woningvoorraad volgens het Nul op de Meter (NoM) concept verduurzamen, maar twijfel over de juiste aanpak of technologie├źn? Tijdens een van de NoM seminars komen diverse praktijkoplossingen aan bod voor renovatie en nieuwbouw waarbij betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Onno Dwars zal een voordracht houden en Leen van Dijke is dagvoorzitter.Seminarreeks

Op 1 en 9 november organiseert Duurzaam Gebouwd in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel een seminarreeks over het NoM concept. Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE's, architecten, financierders, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad (bestaande bouw en nieuwbouw) door middel van het NoM concept.

In het programma komen thema's als All-Electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt men inzicht in de toekomst van Nul op de Meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Tijdens de lunch kunnen bezoekers gelijkgestemden ontmoeten of sparren met de sprekers.

De seminars starten om 9:00 uur en duren tot 13:00 uur.
1 november: Zwolle, Hogeschool Windesheim
9 november: Zaltbommel, Dubo Techniek Bedrijven 

Voor meer informatie:
www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.