Meer dan 400 Bewustwinkelen.nl afhaalpunten

In december vorig jaar werd het 350e Bewustwinkelen.nl afhaalpunt gevierd. Inmiddels zijn al meer dan 400 drogisterijen, apotheken en natuurvoedingswinkels aangesloten bij Bewustwinkelen.nl. Het aantal afhaalpunten blijft groeien. Met de verbouwing van Drogisterij Berghuis in Westerhaar staat de teller alweer op 15 zelfstandige winkeliers met een Bewustwinkelen.nl gevel.

Over Bewustwinkelen.nl

Met Bewustwinkelen.nl bieden winkeliers hun klant online toegang tot ruim 50.000 drogisterij- en reformproducten. De klant bestelt via de website om het vervolgens af te halen én te betalen in de winkel. Zo ontstaat er meer winkeltraffic. Voor zowel de winkelier als de klant worden geen order- of verzendkosten in rekening gebracht. Ook is geen minimum bestelwaarde van toepassing. Deelname is gratis en de winkelier behoud zijn verkoopmarge. De klant ontvangt per e-mail of telefoon een bericht wanneer de bestelling klaarstaat.

Voor meer informatie: www.bewustwinkelen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.