Spaarcampagne BioBOX weer van start

Na succesvolle eerdere edities kan er ook dit jaar tijdens de zomermaanden weer gespaard worden voor een BioBOX bij Ekoplaza. Een volle spaarkaart is goed voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Net als voorgaande jaren kunnen klanten ervoor kiezen om hun BioBOX aan De Voedselbank te doneren.

Klanten kunnen tussen 4 juli en 11 september stempels sparen in de winkel en dit jaar voor het eerst ook online. Bij iedere besteding van 12,50 euro krijgt de klant een stempel. Een volle kaart met 30 stempels is goed voor een gratis boodschappenpakket. Dit pakket is gevuld met een mooie selectie houdbare producten, een aantal vouchers voor versproducten en een leuk receptenboekje met culinaire inspiratie en extra achtergrondinformatie over alle producten uit de BioBOX.Samenwerking Voedselbank

Sinds 2014 is de spaarcampagne voor de BioBOX gekoppeld aan een samenwerking met De Voedselbank. Klanten van Ekoplaza gaven aan dat zij hun (tweede) gespaarde BioBOX graag aan een goed doel wilden schenken, vandaar dat volle spaarkaarten in de winkel gedoneerd kunnen worden. De geschonken boodschappenpakketten zullen bij de plaatselijke Voedselbank terechtkomen.

Voedselbank Nederland is blij met de samenwerking met Ekoplaza: "Voor de voedselbanken is de samenwerking met Ekoplaza een welkome aanvulling. We proberen met ruim 160 voedselbanken iedere week zo'n 88.000 mensen een steuntje in de rug te geven. Ideaal gezien leveren we zoveel mogelijk gezonde en lang houdbare producten, dus de BioBOXen vol biologische producten zijn meer dan welkom."

Over Ekoplaza

Ekoplaza wil dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Met 75 fysieke winkels en een vernieuwde en gebruiksvriendelijke online webwinkel slaagt Ekoplaza er steeds beter in om biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven