Feestelijke kick-off bij Gimsel op 15 juni

TerraSana lanceert partnerwinkelconcept

TerraSana positive eating introduceert Gimsel in Rotterdam op 15 juni als allereerste partnerwinkel. De kick-off van deze samenwerking is een 'winkelsafari'. Bezoekers worden tijdens deze avond meegenomen op een wereldreis door alle specialiteiten die TerraSana te bieden heeft. Op deze interactieve koopavond was iedereen van 19:00 tot 22:00 uur van harte welkom bij Gimsel (onlangs verkozen tot beste bio-winkel van Nederland) om het biologische gevoel te ervaren, eten te proeven en van 25% korting op het hele TerraSana assortiment te profiteren.

Partnerwinkelconcept

Het partnerwinkelconcept is in het leven geroepen om middels intensieve samenwerking tussen TerraSana als biologische groothandel en Gimsel als biologische winkel een sterkere gemeenschap te creëren. Het doel van dit concept? Als partners optrekken om de consument de échte kwaliteit van biologische producten te laten ervaren en de bijzondere verhalen achter de producten te vertellen. Want echt goed eten deel je. Samen.Positive eating

Met de slogan 'positive eating' omvat TerraSana niet alleen het geluk dat goed, biologisch eten met zich meebrengt, maar ook de verantwoorde keuzes die gemaakt worden wat betreft de productie en herkomst. Zo weinig mogelijk hulpstoffen en suiker, zo veel mogelijk eerlijke, échte producten. Biologisch eten waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Niet omdat het moet, maar omdat het goed is voor jezelf én de wereld om je heen. Dat is positive eating.

Gimsel

Bij Gimsel is al vele jaren een breed assortiment TerraSana-producten verkrijgbaar. Gimsel gaat graag nog verder in deze samenwerking en ziet het partnerwinkelconcept als een mooie verdieping. Als beste biowinkel van Nederland ben je altijd bezig je verder te ontwikkelen, te innoveren en een gezonde & natuurlijk lifestyle te promoten. Het gedachtegoed achter positive eating sluit hier uitstekend bij aan.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.