"Gaaf dat zoveel mensen het belangrijk vinden dat wij hier zitten"

Natuurwinkel Naturijn viert 25-jarig bestaan

Tholen - Inwoners van Culemborg en omstreken kunnen voor hun bio-boodschappen al 25 jaar terecht bij Natuurwinkel Naturijn. Afgelopen zaterdag 4 juni werd het 25-jarig bestaan officieel gevierd. Tegelijkertijd organiseerde Maria Willems, eigenaar van Natuurwinkel Naturijn, voor de vijfde keer het evenement Fair & Green Markt. "Het was een superdag, met mooi weer en alles is naar wens verlopen", aldus Maria, die de hele dag door mooie herinneringen op kon halen met haar klanten.


Het team van Naturijn, aangevuld met wat oud-medewerkers (Maria midden vooraan in zwarte jurk).

Voor de winkel had ze een terras ingericht. "Daar stond een mooie tafel gevuld met lekkere taart. Heel veel vaste klanten waren van de partij en we hebben onderling heel veel verhalen uitgewisseld."

Ze erkent dat er in 25 jaar heel veel veranderd is. "We zijn met een winkel van 60 vierkante meter begonnen, na anderhalf jaar werd dit 90 vierkante meter en we beschikken nu over een winkel van 200 vierkante meter groot. In de loop van de tijd is de oppervlakte dus meer dan verdrievoudigd." In de beginjaren was het echt pionieren geblazen, meent Maria. "Nu is biologisch gelukkig algemeen geaccepteerd en duurzaam is heel normaal. Toen we begonnen was de winkel vrijwel verpakkingsvrij, moesten we de meeste producten uit grote zakken halen. Het is bijzonder om te zien dat dit verpakkingsvrije aspect nu weer helemaal in is."


Op de foto links: de 'langste' medewerker van Naturijn naast Maria.

Wat Maria betreft gaat ze nog heel wat jaren door. "Ik ga door totdat ik er geen lol meer in heb. Dit feestje geeft weer een enorme boost. Het is zo gaaf om te merken dat zoveel mensen het belangrijk vinden dat wij hier in Culemborg zitten."

Speciaal voor het jubileum heeft Natuurwinkel Naturijn een nieuw logo laten ontwikkelen. "Dit nieuwe logo hebben we gepresenteerd tijdens de jubileumviering. Mijn dochter heeft het ontwikkeld en ik ben erg blij met het resultaat."Voor meer informatie:

Maria Willems
Natuurwinkel Naturijn
Prijssestraat 6
4101 CR Culemborg
0345 510850
info@naturijn.nl
www.naturijn.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven