Ontdek het tijdens de biocampagne van 4 tot 12 juni

Wat is het favoriete biologische zuivelproduct van de Vlaming?

In aanloop naar de campagneweek rond zuivel die zaterdag van start gaat, kan de Vlaamse consument vanaf vandaag stemmen op zijn favoriete biologische zuivelproduct. Op die manier wil BioForum Vlaanderen de sectororganisatie van de biologische landbouw- en voeding de diversiteit van het bio-assortiment zichtbaar maken.
 
Van zaterdag 4 tot zondag 12 juni loopt een informatieve campagne onder de naam Bio Mijn Natuur om mensen te tonen hoeveel liefde, zorg en vakmanschap ondernemers steken in de productie van biologische zuivelproducten en eieren." Een van de speerpunten is de verkiezing van favoriete bio-zuivelproduct. Vlaamse consumenten kunnen van 1 tot en met 9 juni stemmen op één van de 14 deelnemende biologische zuivelproducten. De top 3 wordt aan het einde van de campagneweek bekendgemaakt.
 


De website www.biomijnnatuur.be staat in het teken van zuivel en eieren met productinformatie, recepten en vragen over bio en een uitgebreide kalender met activiteiten op bio-bedrijven.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.