Planet Organic introduceert 24-uurs bezorgingservice in Londen

De Britse biologische keten Planet Organic is gestart met een 24-uurs bezorgservice in Londen, een nieuwe stap, in samenwerking met de bestelservice specialist Hubbub.co.uk.

Hubbub.co.uk meldde op 10 mei: "Klanten van PlanetOrganic.com beschikken nu over 24-uurs en binnen 1-uur bezorgservice in Greater Londen, 5 dagen per week. Planet Organic meent dat deze vooruitgang van hun bezorgservice een daadwerkelijk alternatief is voor de grote online bedrijven".

"Het is fantastisch dat de volgende stap in onze samenwerking zo snel aansloeg," legt Marisa Leaf, oprichter en co-CEO van Hubbub.co.uk uit. "Een groot voordeel voor beide bedrijven en onze bestaande klanten en winkels. Planet Organic klanten beschikken nu over een 1e klas bezorgservice. Zo kunnen wij onze groeiende Hubbub reputatie inzetten om de meest geliefde buurtwinkels en producenten naar de klant in de hele hoofdstad te brengen".

Hubbub.co.uk voegt eraan toe dat zij nu bezig zijn met de volgende financieringsfase ter ondersteuning van hun groeiplannen. In 2014-15 zamelde het bedrijf 2,5 miljoen pond (3,2 miljoen euro) in tijdens fondsenverwerving onder leiding van Octopus Investments met deelname van MMC Ventures en de oprichters van Secret Escapes, Graze, Songkick en Lyst.

De aankondiging van Planet Organics en Hubbub.co.uk komt op een goed moment: er gaan geruchten dat Amazon eerdaags met haar Amazon Fresh service naar Londen komt. Op 30 juni vorig jaar was Londen de 1e Engelse stad met Amazon Prime Now.

bron: Post & Parcel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.