Nieuwe start na verwoestende brand

Lochem krijgt natuurvoedingswinkel met Aziatisch tintje

Tholen - Blanda is de naam van een nieuwe natuurvoedingswinkel in Lochem. De winkel aan de Walderstraat 34 zal op 10 juni aanstaande feestelijk geopend worden. Het meest bijzondere aan de winkel is dat Blanda gespecialiseerd zal zijn in biologische en Aziatische producten. "We gaan het concept combineren met een soort Toko, we gaan ook allerlei Aziatische producten verkopen, die waar het kan biologisch zijn", vertelt Patricia. Haar man Marcus Sonbroek zal de winkel gaan runnen.Marcus is al een bekende naam in Lochem. Hij runde voorheen namelijk natuurvoedingswinkel Marcus Logische Voeding aan de Nieuwstad. In juli 2015 werd deze winkel tot zijn grote verdriet compleet verwoest door een grote uitslaande brand. Met Blanda maken ze nu dus een nieuwe start, met een nieuwe naam en veel nieuwe producten. "Met de Aziatische producten willen we ons onderscheiden van onder meer reguliere supermarkten die ook steeds meer bio-producten aanbieden. We kwamen tot de ontdekking dat Lochem in de geschiedenis veel in aanraking is geweest met Indonesië en dat er in de Achterhoek geen Toko's waren."

Een paar dagen geleden hebben ze de sleutel gekregen. Er moet nog veel gebeuren om het pand klaar te maken voor de nieuwe start. "De winkel komt aan het begin van de Walderstraat, waar de slagerij zat. De planning is om 10 juni open te gaan. Het pand is 145 vierkante meter groot. Na drie generaties slagers willen we dat de geschiedenis van dit oude pand duidelijk zichtbaar blijft. Dat is de charme van dit pand."

Vrijdag 10 juni aanstaande is er een grootse opening met vele hapjes en drankjes. Klanten krijgen de mogelijkheid om weer deelgenoot te worden van de winkel door middel van een klantenkaart.

Voor meer informatie: Marcus Sonbroek, 06 41460513

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven