Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Austria lanceert zoekmachine Biomaps

De vraag naar biologische producten stijgt in Oostenrijk al jaren. Steeds meer consumenten hechten er bij de keuze van hun biologische producten waarde aan om te weten waar deze producten vandaan komen en door wie ze geproduceerd werden. En steeds vaker willen consumenten hun biologische levensmiddelen ook direct van de producent afnemen. Het vinden van de biologische producenten en hun producten was tot nu toe echter vaak alleen mogelijk door zelf uitgebreid onderzoek te doen. Een nieuwe online-tool van Bio Austria helpt hier nu bij: voortaan kunnen consumenten heel simpel met een klik op de muis op www.bio-austria.at/biomap biologische producten uit eigen land vinden en deze direct van een Bio Austria-bedrijf afnemen. Met de 'Biomaps' brengt Bio Austria de consumenten en directe verkopers met elkaar in contact. Consumenten kunnen zo makkelijker en tijdsefficiƫnter biologisch geproduceerde producten van producenten uit hun eigen regio vinden en afnemen.Dichterbij de consument

"We willen zowel onze producenten alsook de consumenten met deze zoekfunctie een hulpmiddel ter beschikking stellen dat aanbieders en klanten samenbrengt - en wel in heel Oostenrijk. We willen echter vooral ook nabijheid en contact tussen de consumenten en de landbouwsector scheppen. Juist dat is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren om de kwaliteitsvoordelen van de familiebedrijven en onze producten over te brengen", zegt Gertraud Grabmann van Bio Austria.

De Biomaps zijn online beschikbaar op: www.bio-austria.at/biomap en kunnen gratis gebruikt worden.
Publicatiedatum: