Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook filet van Kempisch landvarken

Kempisch landvarken komt met een nieuw product, het is 100% biologisch gemaakt van de filet. John van Lieshout: "Dit is het meest malse deel van het varken. Het vlees wordt gezouten met zeezout en daarna gerookt en gekookt, het is koud te eten bij het brood of als snack. Maar het is ook heerlijk fijn gesneden door salades. De porties zijn zo'n 200 a 300 gram per stuk, bevat weinig vet en is een geweldige smaakmaker voor diverse gerechten."



Voor meer informatie: John van Lieshout, www.kempischlandvarken.nl
Publicatiedatum: