Gerard en Hilma Brockotter nieuwe gezichten Ekoplaza Harderwijk

De 57-jarige Gerard Brockotter en zijn 54-jarige vrouw Hilma zijn de nieuwe gezichten van Ekoplaza Harderwijk. Het echtpaar heeft de winkel aan de Hierdenseweg 15 vanaf zaterdag 7 mei officieel overgenomen. 'Het Kontakt Harderwijk' meldt dat ze het roer om hebben gegooid, nadat Gerard na 23 jaar trouwe dienst werd ontslagen bij de bierbrouwerij waar hij werkte en het werk van Hilma kwam ook op een lager pitje te staan. Gerard en Hulma hebben dertig jaar geleden twee winkel gehad, maar dit viel uiteindelijk niet meer te combineren met drie opgroeiende kinderen. Hilma: "Het ondernemerschap is echter altijd bij ons blijven kriebelen." Daarbij zijn zowel Gerard als Hilma geïnteresseerd in gezonde voeding en wat dit doet met het lijf.

Ze zijn dankbaar hoe het allemaal gelopen is: "Anders hadden wij nooit deze stap meer gezet. We hebben bewust gekozen voor de grootste biologische supermarktketen van Nederland en zijn meteen in Harderwijk gaan kijken toen daar een vacature kwam. De winkel voelde meteen goed. Er was nog een aanbieder voor ons, maar die haakte af. We hoefden niet lang na te denken en zeiden volmondig samen ja." Ze willen vooral de nadruk gaan leggen op verse biologische producten. "We geven daarbij graag onze kennis van voedsel door. We willen tijd maken voor een praatje met de klant."

Bron: Het Kontakt Harderwijk
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.