Klantenavond bij EkoPlaza Bilthoven

Vrijdag 15 april van 16:00–20:00 uur staat er bij EkoPlaza Bilthoven een klantenavond op de planning. Jan Peter Oosterloo vertelt wat meer over de invulling van de avond in de winkel aan de Julianalaan 35 in Bilthoven:

Hoewel het de eerste keer is, wordt het meteen een heel leuke, leerzame en lekkere avond! Tot onze verbazing hebben alle lokale leveranciers toegezegd te komen. Dat wil zeggen dat alle mensen die zorgen voor het lokale assortiment in onze winkel allemaal op één avond aanwezig zijn, om u de hand te schudden, te vertellen over hun mooie bedrijf en te laten proeven van hun heerlijke producten.Uit de gemeente De Bilt komt Aart van der Linden uit Groenekan vertellen over zijn bijenvolken, Luuk Schouten over zijn mooie tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk en Jacob Beeker laat ons proeven van het Jerseyvlees van de stieren die u op landgoed Vollenhove ziet lopen.

Uit de iets wijdere omgeving kunt u nader kennis maken met de lekkere vruchtensappen van perserij Schulp uit Breukelen en de heerlijke koffie van de ambachtelijke branderij Boot uit Baarn die in een nieuw jasje is gestoken.

Wel heel bijzonder is de komst van Jan Dirk, van de Remeker kaas uit Lunteren. Eerder hebben we de film over zijn bedrijf gedraaid, 'Dansen met gehoornde dames'.
Zij zijn net uitgeroepen tot agrarisch ondernemer van 2016, dus ze hebben het superdruk, toch vertelt hij ons graag over hoe het allemaal zo gekomen is.Ook Bart van Kavel55 is van de partij, klanten van Ekoplaza Bilthoven eten het hele jaar door zijn appels en paddenstoelen. Nu laat hij hen proeven van het lekkers dat je er mee kunt maken.

Verder is er nog Nanny van Bakkerij Verbeek die alles weet over ons brood en de kok Felice Cicoria die u Italiaanse lekkernijen laat proeven, gemaakt met producten uit onze winkel.De winkel zelf is helemaal in de sfeer van de 'Gezonde Leefstijl', de campagne waarbij bekende Nederlanders u helpen bij het maken van de stap naar gezonder en toch heerlijk eten. U krijgt tijdens de campagne hoge kortingen op hun favoriete artikelen.

Tenslotte, niet geheel onbelangrijk: Tijdens de klantenavond krijgen klanten 10% korting op alle boodschappen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven