Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BeterBio bezorgt ook 's nachts tijdens 'Golden hours'

De Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer heeft onlangs een bezoek gebracht aan BeterBio in Leek. In de Groninger Krant doet hij verslag. Hij constateert dat de biologische webwinkel met bezorgdienst sinds het begin in 2012 als kool groeit en is onder de indruk van de bedrijvigheid. BeterBio bezorgt niet alleen in Noord-Nederland, maar ook in Utrecht, de regio Arnhem/Nijmegen en Amsterdam. In het centrum van deze steden zelfs om 4 uur 's morgens. Geertjan Kemme van BeterBio is op dat idee gekomen toen hij samen met medeoprichter Hein Linker twee dagen meedraaide bij hun grote Engelse collega Able & Cole in Londen. Dit vroege tijdstip noemen ze ook wel 'Golden hours', omdat er dan nog zo weinig verkeersdrukte is dat de bestellingen vlot bij de klant komen.



Henk Staghouwer geeft verder aan dat een bedrijf als BeterBio er bij gebaat is als er meer bio-landbouw in Groningen komt. Daar werkt de provincie hard aan. Zo worden in maart twee bijeenkomsten georganiseerd om boeren die een overstap van gangbare landbouw naar biologisch op weg te helpen. "Daarna willen we specifieke hulp en denkkracht inschakelen om boeren te helpen met de overstap. En misschien komt er ook wel een subsidieregeling.Ik wil eerst horen wat de boeren van ons nodig hebben. Dat noem je ook wel vraaggericht werken."

Klik hier voor het complete artikel.

Bron: Groninger Krant
Publicatiedatum: