Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A-Ware zoekt rechtstreekse samenwerking met bio-melkveehouders

Royal A-ware merkt in de markt een toenemende vraag naar zuivelproducten gemaakt van biologische Nederlandse melk. Royal A-ware wil op deze vraag inspelen door rechtstreeks met biologische melkveehouders samen te gaan werken. Royal A-ware wil de biologische melk in haar yoghurtfabriek en kaasmakerij verwerken tot dagverse zuivel voor onder meer supermarktketens in West-Europa.

COO Klaas de Jong: "Met eigen biologische melkveehouders hebben we structurele toegang tot kwalitatief hoogwaardige biologische melk waardoor we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten."

Concurrerende melkprijs voor biologische melkveehouders

Royal A-ware biedt biologische melkveehouders een concurrerende melkprijs die gebaseerd is op de meerwaarde van biologische melk in de markt. Bovenop deze basisprijs ontvangen biologische melkveehouders een kwaliteitstoeslag en hebben zij de mogelijkheid om deel te nemen aan het duurzaamheidsprogramma van Royal A-ware.



Geïnteresseerde melkveehouders kunnen zich melden

Royal A-ware gaat graag op korte termijn in gesprek met ondernemende biologische melkveehouders uit Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en de Noord-Oostpolder. Melkveehouders die meer willen weten over de mogelijkheden om biologische melk te leveren aan Royal A-ware kunnen een e-mail sturen naar melkveehouder@royal-aware.com of direct contact opnemen met Manager Veehouderijzaken Koen Veldman via 088 7381678.

Ondersteuning bij omschakeling

Daarnaast wil het familiebedrijf A-ware melkveehouders die interesse hebben om om te schakelen van gangbare naar een biologische bedrijfsvoering waar mogelijk ondersteunen. Manager Veehouderijzaken Koen Veldman ‘In persoonlijke gesprekken willen we met A-ware melkveehouders verkennen of zij kunnen omschakelen en hoe wij hen, met name in de overgangsperiode, kunnen ondersteunen.’

Voor meer informatie: www.royal-aware.com
Publicatiedatum: