Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 7 januari:

Avondklas Warmonderhof met slager Jan Voordouw

Rust en ontspanning in het slachtproces, een band met het dier ook al is het maar kort bij je, en een hoge standaard als het over vleeskwaliteit gaat; kwaliteit waar de boer anderhalf tot twee jaar aan werkt, maar die bij de slacht heel gemakkelijk verloren kan gaan.

Jan Voordouw heeft een slagersbedrijf in Rietveld (gemeente Woerden). Al vanaf zijn studie heeft hij een eigen visie op slachten. Hij werkt onder meer met koeien van gemengd bedrijf GAOS in Swifterbant, vlakbij Warmonderhof. We krijgen een korte documentaire te zien en horen een bevlogen verhaal, met veel voorbeelden uit de dagelijkse slachtpraktijk.



Over de Avondklas

De Avondklas van Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen begint om 20:00 uur en wordt gehouden in de Hofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. De Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap. De avondklassen zijn toegankelijk voor belangstellenden en voor de eigen studenten. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers.

De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: