Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitale kalveren dankzij nieuw concept

Voor een probleemloze opfok van kalf tot vaars introduceert Reudink Kalveropfok Vital. Hiermee legt u de basis voor een optimale melkproductie en duurzaamheid van uw veestapel.

Een goed begin, is het halve werk: wanneer het kalf probleemloos opstart, beloont het u op latere leeftijd met een hoge melk- en levensproductie. In de biestperiode is een snelle opname van voldoende biest met een goede kwaliteit essentieel. Daarna leidt een intensief melkschema tot hoge groei in de melkperiode. Dit zorgt voor de aanleg van voldoende uierweefsel, een beter afweersysteem en het stimuleert de opname van ruw- en krachtvoer.


Uw voordeel: de vaarzen kalven eerder af en de genetische potentie voor melkproductie wordt beter benut. Dit resulteert in een hogere levensproductie en langere levensduur. Daarnaast heeft u minder jongvee nodig en bespaart u zo op de (voer)kosten.

Gezondere kalveren

Een goede pensontwikkeling is de basis om op latere leeftijd op een efficiënte manier veel (ruw)voer te kunnen verteren. Voor een goede ontwikkeling van de pens is het essentieel dat er al vroeg wordt gestart met de verstrekking van goed ruwvoer en smakelijk krachtvoer. Uiteraard draagt ook een algehele goede gezondheid daaraan bij. Om de gezondheid van het kalf en een gezonde groei optimaal te ondersteunen, heeft Reudink Care+ ontwikkeld en toegevoegd aan Kalverstartbrok Vital. Care+ is een mengsel van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de weerstand van het kalf en heeft een positieve werking op de darmgezondheid.

Arbeidsefficiëntie

Gezonde kalveren groeien beter en dat levert u naast een hoger saldo ook tijdbesparing en werkplezier op. Dat realiseert u met Reudink kalveropfok Vital. Reudink adviseert de eerste drie maanden Kalverstartbrok Vital naast voldoende structuurrijk ruwvoer. Belangrijk is daarnaast onbeperkt vers en schoon drinkwater aan te bieden. Voor het onbeperkt verstrekken van Kalverstartbrok Vital is er de speciaal ontwikkelde voerbak Vitamatic. Met de Vitamatic bent u flexibel in de voertijden en wordt er op een optimale wijze gevoerd.

Specialisten

Reudink heeft speciaal opgeleide specialisten die u bij alle aspecten van de kalveropfok ondersteunen. Het Vital concept richt zich niet alleen op voeding, maar ook op huisvesting, klimaat, gezondheid en management rondom kalveropfok. Met de 'jongveecheck' beoordeelt u aan de hand van kritische controlepunten samen met onze specialist uw jongvee-opfok. Zo komt hij/zij tot het beste advies: een complete aanpak met Reudink Kalveropfok Vital van kalf tot vaars.

Voor meer informatie: www.reudink-bio.eu
Publicatiedatum: