Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Zet 'ns een goed kerstverhaal op tafel'

Speciale kerstactie bij de Natuurwinkel

Met kerst zijn overal lekkere en luxe producten te koop. Maar wie echt een goed verhaal op tafel wilt zetten, gaat voor zijn kerstdiner inkopen doen bij de Natuurwinkel. Dat is de boodschap die de Natuurwinkel heeft voor klanten. En met een speciale kerstactie wordt dit nóg aantrekkelijker.



De actie in het kort

Onder de noemer 'Zet 'ns een goed kerstverhaal op tafel' kunnen klanten bij de Natuurwinkel vanaf 23 november sparen voor korting op een kerstbox. In deze box zitten gezonde en makkelijk te bereiden ingrediënten voor een compleet en overheerlijk kerstdiner voor twee personen. Er is keuze uit een kerstbox met vlees- en visgerechten en er is een vegetarische variant. Bij iedere 5 euro die klanten bij de Natuurwinkel besteden, ontvangen zij een spaarzegel. Een volle spaarkaart (daar zijn 18 zegels voor nodig waarbij de klant de eerste 2 zegels cadeau krijgt van de Natuurwinkel) geeft 10 euro korting op de kerstbox. Daarmee betalen klanten 25 euro voor een compleet kerstdiner in plaats van 35 euro. En dat is nog niet alles. Bij de box krijgen klanten ook een boekje met achtergrondverhalen over de producten, de telers en de smaken van de natuur. Zo wordt het voor iedereen een stukje makkelijker om ook van de natuur te proeven.



Over de Natuurwinkel

De Natuurwinkel is een franchiseformule van Natudis. De winkels zijn door heel Nederland te vinden en bieden een groot assortiment aan biologische producten. Uit het seizoen, zoveel mogelijk van dichtbij en altijd met zorg en aandacht geteeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl
Publicatiedatum: