Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Klant weet van tevoren exact wat er in zit"

Biologische Toko start thuisbezorging Van 't Land

Tholen - Biologische Toko begint deze week met het aanbieden van verse biologische fruit- en groentepakketten. "We laten deze pakketten van Van 't Land thuis bezorgen in heel Nederland en Belgiƫ. Afhalen is uiteraard ook mogelijk in Drachten", vertelt Jedidja Pander van Biologische Toko.

Bij de meeste aanbieders van dergelijke pakketten moet de klant het afhalen of in een bepaald gebied wonen. Jedidja geeft aan dat dit dankzij de service van Biologische Toko niet nodig is: "Wij verzenden de pakketten met Post NL. Dit hebben we eerst goed getest en dit gaat prima. We pakken de pakketten zorgvuldig in, vullen de dozen goed op, zodat het niet kan bewegen en kapotgaan. De pakketten kunnen tegelijk met andere boodschappen worden besteld. Bij 60 euro of meer wordt alles gratis verzonden."Ze heeft bewust voor de Van 't Land pakketten gekozen. "Dit pakket ziet er erg aantrekkelijk uit. Ik bestel ze bij De Zaai-Ster. Omdat de klant hier geen abonnement op hoeft te nemen is de drempel laag om het eens te proberen. Ook scheelt het dat ze van tevoren de inhoud van het pakket exact weten. Dit communiceer ik elke week op de website." De meeste klanten van Biologische Toko wonen volgens Jedidja in de Randstad. "Toch zijn er ook de nodige klanten die hun bestelling zelf af komen halen. Daar is deze service met de fruit- en groentepakketten ook een mooie optie voor.BiologischeToko.nl

Jedidja is de webshop in mei 2013 begonnen, samen met een vriendin. Eerder dit jaar is ze alleen verder gegaan. "Eerst deed ik dit vanuit huis, nu heb ik een pand middenin Drachten. Het loopt goed, ik heb het er lekker druk mee." Waarom een webshop met biologische producten? "We wilden graag iets samen opstarten waarmee we ook een goede bijdrage leverden aan de maatschappij. Op de BioVak hebben we toen in januari de nodige contacten opgedaan en zijn we later dat jaar met onze webshop begonnen."

Voor meer informatie:

Jedidja Pander
Biologische Toko
Handwerkerszijde 104
9201 CP Drachten
06 20148005
[email protected]
www.biologischetoko.nl