2016 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het internationale jaar van de peulvruchten. De Gezondheidsraad roept in haar nieuwe 'Richtlijnen goede voeding' op om meer plantaardig te eten. Is dat de manier om ons voedingspatroon te verduurzamen? Loopt de route via bewustwording van consumenten of moet gewoon de duurzame keuze de lekkerste zijn?
We weten dat de oplossing niet eenvoudig is. Bewustwording is een eerste stap, maar hoe gaan we daadwerkelijk duurzamer en gezonder eten? Zijn bijvoorbeeld de talrijke 'nieuwe eiwitten' in onze voeding de toekomst? Tijdens het Nieuwjaarscafé willen de organisatoren graag het podium bieden aan een breed scala aan betrokkenen. Bekende en minder bekende initiatiefnemers krijgen de gelegenheid hun innovaties of inzichten over dit onderwerp toe te lichten en te laten zien hoe we deze transitie kunnen implementeren. Een maatschappelijk panel zal adviezen en tips geven.
Programma
16:30 uur – Ontvangst17:00 uur – Presentaties en adviezen van het panel
18:30 uur – Hapje, drankje en ontmoeting
20:00 uur – Sluiting
Datum: Maandag 11 januari 2016, 16:30 – 20:00 uur
Locatie: Nieuwspoort, Den Haag
Klik hier om u aan te melden. Voor klanten van Schuttelaar & Partners is het Nieuwjaarscafé gratis. Voor alle anderen vragen de organisatoren een bijdrage.