Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature & More levert bio-dadels voor Syrië

Al sinds eeuwen geldt de dadel als symbool van de gastvrijheid. Nature & More maakt nu van de dadel een vredesboodschapper. In het kader van de campagne '1 Cent for the Future' en onder het motto 'Fancy a peace date?' vloeit een deel van de verkoopopbrengst rechtstreeks naar het voedselhulpproject van Selina Hami, die families in Syrië met voedselpakketten helpt."We willen op deze manier iets heel concreets doen voor de Syriërs die nu al jaren onder een verschrikkelijke burgeroorlog lijden", licht Volkert Engelsman, CEO van Nature & More, toe. "Na de aanslagen in Parijs willen we een teken van solidariteit afgeven, omdat ook de economie doordrongen moet zijn van de idealen van vrijheid, gelijkheid en broederschap. Dadels zijn een mooie keus, omdat ze het Westen en Oosten met elkaar verbinden. In de Arabische wereld gelden de dadels als drager van de gastvrijheid, bovendien is voedsel een universele taal die alle mensen verbindt."Eten als verbindend element is ook de inzet van de 24-jarige Selina Hami, een jonge vrouw van Syrische afkomst die nu in Stockholm woont. Voor haar 'Food Box' project ging ze afgelopen oktober 2015 naar Syrië om met beperkte middelen 123 families van verse levensmiddelen te voorzien. Met de voorziene opbrengst van '1 Cent for the Future' hoopt Selina nog eens twee keer zoveel families te kunnen steunen.

De bio-dadels van Nature & More zijn binnenkort beschikbaar en zullen vergezeld gaan van een kleine flyer die op de actie wijst. Met de afkorting SYR kunnen consumenten op www.natureandmore.nl verdere achtergrondinformatie vinden.

Nature & More is het 'trace & tell' merk van Eosta, distributeur van verse biologische groente en fruit.

Voor meer informatie:

Michaël Wilde
Nature & More/Eosta

0180 635563
06 20535063
michael.wilde@eosta.com
www.natureandmore.nl
www.eosta.nl
Publicatiedatum: