De Groene Weg-slagerijen bekroond met een ster

Twee slagerijen van De Groene Weg behaalden deze week een felbegeerde ster tijdens het event 'Slager met Ster', georganiseerd door het tijdschrift Vleesmagazine. De beide ondernemers in Groningen en Nijmegen voldeden als ambachtelijke slager aan de hoge eisen van de jury. De slagers zijn franchisenemers van De Groene Weg, onderdeel van Vion Food, die gespecialiseerd is in biologisch vlees.

In totaal werden 31 slagerijen bekroond met één, twee of drie sterren. Zij behoren hiermee tot de top van de branche. De slagerijen zijn in het kader van 'Slager met Ster' het afgelopen jaar meerdere malen beoordeeld. Zo keken mysteryshoppers naar de presentatie, klantvriendelijkheid en productkennis. Een winkelbeoordelaar onderzocht de herkenbaarheid van de winkel en de productuitstraling. Een lid van de vakjury onderwierp de ondernemer aan een vraaggesprek en consumenten gaven ook een waardering. Het totaal van alle beoordelingen leidde tot de conclusie of de betreffende slager in aanmerking zou komen voor een ster.

Voor meer informatie: www.degroeneweg.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.