Jaarlijkse proeverij Kroon en Natudis: 16 november

Op maandag 16 november zal de jaarlijkse Proeverij van Kroon en Natudis weer plaatsvinden op het landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt in Beesd voor klanten, leveranciers en geïnteresseerden.

Belangrijke contacten

Voor Kroon en Natudis is contact met klanten erg belangrijk. Niet voor niets vinden er op regelmatige basis klantbezoeken plaats. Ook hebben de verkoopafdelingen dagelijks telefonisch contact met klanten. Even belangrijk zijn goede leveranciers. Zonder hen zouden Natudis en Kroon niet zo'n volledig biologisch assortiment kunnen voeren. Een paar jaar geleden is er een Proeverij van de Natuur in het leven geroepen zodat beide partijen elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen proeven en terug kunnen blikken op het afgelopen jaar.Jaren achtereen een succes

Inmiddels is de proeverij al jaren achtereen een groot succes, met vorig jaar een recordaantal bezoekers. Dit jaar zal de proeverij op maandag 16 november plaatsvinden in de Hooge Schuur, gelegen op het landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt. Een prachtige, centraal gelegen locatie om elkaar te ontmoeten. Eerder die dag worden op de Mariënwaerdt ook de jaarlijkse Natuurwinkel-bijeenkomst en de Groothandelsdag georganiseerd.
 


Kennismaking

De Proeverij van de Natuur is een mooi moment voor ontmoeting. De perfecte aangelegenheid om het feestdagenassortiment te proeven, maar ook de vele mooie kazen, kwaliteitsvlees, lekkere vis en nog veel meer heerlijke delicatessen. Echt een avond vol met inspirerende en smakelijke ideeën voor een mooie afsluiting van het jaar.

Voor meer informatie: info@kroonbiologisch.nl of verkoop@natudis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.