Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Goudrenet viert 35-jarig jubileum

Natuurvoedingswinkel De Goudrenet in Wolvega viert van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 november haar 35-jarig jubileum. Ontstaan uit een consumentengroep die bewust koos voor voeding die zoveel mogelijk onbespoten, onbewerkt en zonder toevoegingen is. In de loop der jaren is de De Goudrenet uitgegroeid tot een volwaardige biologische winkel met een assortiment wat hoofdzakelijk uit EKO-gecertificeerde producten bestaat. Dit is de minimale voorwaarde.

Gezonde producten

In de winkel kunnen klanten terecht voor allerlei natuurlijke lekkere ambachtelijke en gezonde producten. Het versassortiment komt zoveel mogelijk uit de streek, vlees, groenten, fruit en eieren uit Friesland en Marknesse. Ook uit het eigen dorp Wolvega komt er kaas onder andere de blauwschimmelkaas 'Blue de Wolvega', chips, oriƫntaalse producten voor een heerlijke oosterse maaltijd. Een deel van het brood- en koekassortiment wordt dagelijks vers (af)gebakken. Ook kan men voor suiker-, lactose-, glutenvrije producten en supplementen bij de winkel terecht. De Goudrenet verzorgt ook cadeau/fruitmanden, een cadeaubon en kerstpakketten.


Danielle van Oostveen en Emma Kormelink van De Goudrenet.

Sinds september wordt De Goudrenet gerund door moeder en dochter, Danielle van Oostveen en Emma Kormelink. Emma is schoonheidsspecialiste en adviseert u graag. Met deze samenwerking zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden. De winkel zal van binnen gerestyled worden, buiten heeft het al een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Vanaf 1 november zijn er verruimde openingstijden, dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur uur. Nieuw is de bezorgdienst op donderdagmiddag.

Biologische wijnproeverij

Het 35-jarig jubileum viert De Goudrenet onder andere met een biologische wijnproeverij op vrijdagavond 6 november, opgave in de winkel of telefonisch: 0561 616464. Vrijdag 6 en zaterdag 7 november geeft Emma een handmassage en krijgt men een deskundig gezichtsverzorgingsadvies. Ook zijn er het gehele weekend proeverijen, koffie met gebak en de hele week kortingen tot en met 35%.
Publicatiedatum: