Kerstpakket met Gooise streekproducten

Op zoek naar een leuk kerstpakket voor je werknemers, collega's, vrienden en of familie? Dan is dit pakket met Gooise streekproducten wat voor jou. Samen met bedrijven rondom Hilversum heeft De Keuken van de Koning een kerstpakket samengesteld.

Wat zit er in het pakket?

In het pakket vindt je natuurlijk producten bereid door De Keuken van de Koning, zoals een huisgemaakte bramen sinaasappeljam, pure rocky road chocolade en een pompoenbroodbakmix om zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast bevat het pakket een potje Gooise honing van Imker Ben Bus, hoogstam appelsap geperst van appelen uit de boomgaard van landgoed Land en Boschzigt, twee smaakvolle bieren van de Gooische Bierbrouwerij en een poppy lid van kookwinkel Balthazar voor het op een duurzame manier bewaren van je restjes."Alle producten zijn afkomstig van Gooise ondernemers die werken met biologische ingrediënten en een mooi verhaal. Alle bedrijven werken volledig biologisch, maar sommigen zijn nog niet in het bezit van een certificering. Een pakket dat je met een goed gevoel kunt geven", vertelt Anne-Marij de Koning.

Kerstpakket bestellen

De pakketten kunnen tot en met zondag 6 december besteld worden. De bestelling wordt tussen donderdag 10 december en woensdag 23 december geleverd. Bestellen kan via www.dekeukenvandekoning.nl of door contact op te nemen met Anne-Marij de Koning via 06 18370429.

De Keuken van de Koning

In juni 2014 opende Anne-Marij de Koning de online deuren van De Keuken van de Koning in de vorm van een blog. Verschillende malen kreeg ik de vraag om catering te verzorgen. Dit heb ik met zoveel plezier gedaan dat ik besloot de sprong te wagen en De Keuken van de Koning om te dopen tot een biologisch cateringbedrijf.

Gespecialiseerd in fingerfoods met seizoensingrediënten probeer ik steeds opnieuw verrassende hapjes te serveren.

Voor meer informatie:

Anne-Marij de Koning
06 18370429
anne-marij@dekeukenvandekoning.nl
www.dekeukenvandekoning.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven