Supermarkt met alleen Belgisch product en focus op bio

In het Belgische Sint Gillis, onder de rook van Brussel, opent volgende maand een supermarkt met uitsluitend Belgische producten. Het assortiment van Belgomarkt valt uiteen in drie categorieën: ambachtelijke producten, biologische groenten en fruit en behandelde voeding, zoals gepasteuriseerde melk of suiker. Veel producten dragen het bio-label, daarnaast heeft Belgomarkt eigen criteria opgesteld voor de producten. Dat bepaalt onder andere dat de producten geen pesticiden, bewaarmiddelen of chemische kleurstoffen bevatten.

Alles in de schappen van de 265 vierkante meter tellende supermarkt heeft als land-van-oorsprong België. Dat betekent dat exotische producten of tropisch fruit als bananen en kiwi’s niet in de winkel te vinden zijn. De producten worden zoveel mogelijk direct ingekocht bij de leverancier, waardoor de supermarkt de prijzen aantrekkelijk kan houden.

Bron: www.brusselnieuws.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.