Ekoplaza boodschappenpakketten voor de Voedselbank

Voedselbank De Bilt ontvangt van de Ekoplaza’s in De Bilt en Bilthoven circa 35 goed gevulde ‘Bio Boxen’, naar aanleiding van een zomer-spaaractie. In het boodschappenpakket ter waarde van 50 euro zitten onder meer ravioli, tortilla wraps, thee, chips, afwasmiddel en bonnen voor zuivel en brood.Jan Peter Oosterloo van Ekoplaza Bilthoven overhandigt een van de Bio-Boxen aan Voedselbank-bestuurslid Rob Veerman.

Ekoplaza had tijdens de zomervakantie een spaaractie lopen voor de ‘thuisblijvers’. Klanten konden overgebleven halfvolle spaarkaarten en -stickers na de actie inleveren om op die manier gezamenlijk te sparen voor Bio Boxen voor de Voedselbank. Jan Peter Oosterloo van Ekoplaza: “Sommige mensen gaven aan dat het zo jammer was dat ze de kaart net niet vol hadden gekregen. Toen besloten we een inleverpunt bij de kassa neer te zetten, om een leuke extra bijdrage te leveren aan de Voedselbank. Het mooie is dat mensen ook volle spaarkaarten inleveren; die kiezen er dus voor om een box weg te geven in plaats van deze zelf te houden.”

Ekoplaza is een van de vaste leveranciers van de voedselbank.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.