"Kunnen nu op alle plekken werken"

De Nieuwe Graanschuur opent 30 september

Begin juli werd in Biojournaal al gemeld dat de opening van De Nieuwe Graanschuur uitgesteld werd na vondst van asbest. Inmiddels kunnen de initiatiefnemers van de Coöperatieve biologische winkel melden dat ze maandag 14 september ook de sleutel gekregen hebben van het deel van de winkel waar asbest verwijderd is. De opening staat gepland op 30 september:

"Wat een mooie ruimte. Nu kunnen we op alle plekken werken. Tussen nu en de dag van de opening (30 september) hebben we steeds meer handen nodig. Wie het leuk vind om te helpen is meer dan welkom. We willen alles al klaar hebben op 28 september. Die avond zijn jullie allemaal van harte welkom om proef te komen draaien. Jullie kunnen dan je boodschappen doen op de nieuwe manier: zelf tappen, scheppen en pakken wat je nodig hebt. En wij van de winkel kunnen oefenen. Doen de kassa's het goed, welke domme fouten maken we, gaat het wegen goed? Iemand loopt tegen de eieren aan: pats 100 eieren op de grond. Die stonden dus niet op een handige plek, dat moet anders. En andere lessen. Er zijn deze avond nog geen verse groenten, trouwens, die komen dinsdag pas."

Voor meer informatie: www.denieuwegraanschuur.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.