Puur en duurzaam (op)groeien

De Groene Gezinsbeurs: 26 september in Steenwijk

Op zaterdag 26 september vindt in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk de Groene Gezinsbeurs plaats. Deze beurs heeft als motto 'Puur en duurzaam (op)groeien', is gericht op PUUR ouderschap en bedoeld voor mensen met een kinderwens tot en met gezinnen met schoolgaande kinderen. Er is een grote gevarieerde markt en er worden diverse workshops en lezingen gegeven. Een leuke en interessante dag voor het hele gezin.

Natuurlijk ouderschap

Puur en natuurlijk ouderschap staan centraal op de Groene Gezinsbeurs. Het belooft een gezellige beurs te worden, met een grote markt waar ruim 60 bedrijven vertegenwoordigd zijn. Er is volop aandacht voor biologisch en duurzaam leven, natuurlijk ouderschap en alles daar omheen. Denk aan biologische (kinder)voeding, mooi houten speelgoed, hippe en comfortabele draagdoeken, natuurlijke verzorgingsproducten en meer. Ouders (to be) maken kennis met prachtige merken en producten die het ouderschap nóg leuker maken.Activiteiten voor jong en oud

Gedurende de dag worden er diverse workshops gegeven, waaronder workshops peuter-/kleuteryoga en gezinsyoga, waarbij de hele familie mee kan doen. Zelfs de allerkleinsten, in de draagzak. Ook wordt er een workshop mandala's maken gegeven. Een mandala kun je tekenen, maar ook maken van mooie dingen die je in de natuur vindt. Met dopjes, steentjes, bladeren, bloemen, veertjes, zaden of takjes kun je een eigen natuurmandala fabriceren. Ook zijn er lezingen, over onder andere bijvoeding met behoud van borstvoeding, hoe om te gaan met slecht slapende kinderen, opvoeden zonder straffen en belonen en het geborgen en veilig dragen van kinderen. Tot slot wordt er een verloting gehouden, waarbij bezoekers kans maken op prachtige prijzen, gedoneerd door onder andere Didymos, Oscha, MaM, Ella's Kitchen, Bio Bite, Kind voor Hout en HIPP. Tevens wordt er een leuke goodiebag gegeven bij de eerste 100 bestellingen in de ticketshop.

Kinderen zijn welkom

Kinderen staan centraal tijdens de Groene Gezinsbeurs. Daarom worden er ook voor hen leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij zich bijvoorbeeld prachtig laten schminken, rijdt er een treintje van het Kermis- en Circusmuseum, wordt er voorgelezen en een workshop slagwerk voor kinderen gegeven, waarbij ze zich heerlijk kunnen uitleven. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een leuke dag.

De Groene Gezinsbeurs

De Groene Gezinsbeurs vindt plaats op 26 september van 10:00 tot 17:00 uur in het Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op www.groenegezinsbeurs.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven