Leiding BIOFACH en VIVANESS nu in handen van Danila Brunner

BIOFACH en VIVANESS staan vanaf nu onder nieuw management. Aan de leiding staat nu Danila Brunner (49). "We zijn verheugd dat we met Danila Brunner zo'n competente nieuwe verantwoordelijke hebben gevonden", zegt Petra Wolf, lid van de managementraad van NürnbergMesse. "Met meer dan twee decennia ervaring in het beurzenwereldje, is zij de ideale persoon voor het beurzenduo BIOFACH en VIVANESS." Danila neemt de leiding over de BIOFACH over van Udo Funke.Brunner heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan bij Messe Düsseldorf, waar ze meer dan tien jaar met succes de beurs ProWein leidde. Ze was ook werkzaam bij Reed Exhibitions Deutschland (toen nog Miller Feeeman). In totaal beschikt ze over 24 jaar internationale ervaring met beurzen.

De eerste BIOFACH en VIVANESS onder leiding van Danila Brunner vindt plaats van 10 tot en met 13 februari 2016. Brunner rapporteert rechtstreeks aan Petra Wolf, hoofd van 'Bereichs Eigen- und Partner-Veranstaltungen II' en lid van de managementraad van NürnbergMesse.

Voor meer informatie: www.nuernbergmesse.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.