"Klant vroeg zelfs of we stuk hebben aangebouwd..."

Estafette Utrecht heropend na opfrisbeurt

Tholen - Na een kleine verbouwing gedurende drie dagen is Estafette de biologische eetwinkel van Utrecht donderdagochtend 25 juni weer open gegaan. "De winkel is lekker opgefrist en er is nu een groter aanbod groenten en fruit in de winkel te vinden, evenals meer keuze in brood en nog meer soorten kaas", vertelt Merle Koomans van Estafette Odin.


Trots voor de opgefriste winkel.

Ze geeft aan dat de Estafette-winkel aan de Biltstraat 62-64 één van de kleinste Estafette-winkels is. "De winkel is zo'n 140 vierkante meter groot. Het versaandeel in de winkel is hoog. Het was een leuke uitdaging. We wilden de klanten meer vers kunnen aanbieden en toch ook het DKW-assortiment compleet houden. En dit allemaal zonder de winkel vol te willen proppen. Dit is volgens mij gelukt. Klanten reageerden de eerste dag namelijk meteen enthousiast op de nieuwe winkelindeling. Een klant vroeg zelfs of we een stuk hebben aangebouwd..."


De winkel lijkt ruimer geworden.

Merle erkent dat er de nodige keuzes in het assortiment zijn gemaakt. "Het kan dus zijn dat vaste klanten bepaalde producten in de schappen missen. Daarom hebben we een boek naast de kassa gelegd, waarin ze kunnen aangeven welk product voor hen echt onmisbaar is. Dit is voor ons natuurlijk lastig in te schatten, vooral als het gaat om de zogenaamde 'slow movers' in het schap."


Veel meer ruimte voor de groente.

Om de heropening te vieren, krijgen klanten van de biologische eetwinkel in de Biltstraat tot en met zaterdag 27 juni bij besteding van 10 euro of meer een galia meloen cadeau. Donderdagavond 25 juni was er bovendien een happy hour voor collega's, buren en andere belangstellenden. "Dit kleine feestje was erg geslaagd, met onder meer mensen uit de buurt en diverse leveranciers." Hapjes werden deze avond verzorgd door de Keuken van de Koning, een nieuw biologisch cateringbedrijf dat is opgericht door oud-Estafette-collega Anne-Marij de Koning.


Anne-Marij de Koning van 'De Keuken van de Koning' zorgde voor de biologische hapjes. Rechts de ruimere fruitafdeling.Susan van Biobite met bedrijfsleider Laurien van Estafette Utrecht.


Ondernemeners uit de buurt komen even langs. Merle Koomans (rechts) neemt een presentje in ontvangst.


Muziekje voor het HVC-schap.

Voor meer informatie:

Merle Koomans van den Dries
Estafette Odin B.V.
0345 577133
06 21895635
m.koomans@estafette.org
www.estafette.org

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.