Ekoplaza Academie door eerste 29 deelnemers met succes afgerond

De Ekoplaza Academie is door de eerste 29 deelnemers met succes afgerond. Woensdagavond 24 juni zijn de diploma's uitgereikt aan de eerste groep deelnemers van de bedrijfsopleiding aan de Ekoplaza Academie. In samenwerking met Human Talent Group en het Groenhorst College is een programma samengesteld welke speciaal voor Ekoplaza is uitgerold.

In februari 2013 zijn een groep enthousiaste Ekoplaza-medewerkers van start gegaan met deze 2-jarige interne opleiding. Tijdens het gehele traject zijn de deelnemers meegenomen in alle veranderingen die zich voor hebben gedaan in de markt. Ook binnen Ekoplaza is het nodige veranderd, zoals de formule-uitstraling en het nieuwe logo met de koers op 100% biologisch.De deelnemers hebben 14 klassikale lesdagen per jaar gevolgd en zijn opgeleid als Verkoopspecialist biologische voeding. Naast de lesdagen stonden er ook themadagen op het programma wat varieerde van een bezoek aan een boer, bakker of teler tot een concurrentieanalyse en een city-trip om marktontwikkelingen te leren herkennen. Naast de lesdagen vond de kennisoverdracht plaats via de online-leeromgeving waarin tal van losse modules aan bod kwamen.
 
De deelnemers die 24 juni hun diploma hebben mogen ontvangen waren enthousiast over de opleiding en vooral blij met de persoonlijke ontwikkeling die ze hiermee zelf hebben doorgemaakt. "Ik ben me nog meer bewust van mijn rol als medewerker als het gaat om de verantwoordelijkheid die je hebt richting onze klant", aldus één van de deelnemers.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven