Klantenavond Ekoplaza Stadhouderskade 'zeker voor herhaling vatbaar'

Tholen - Donderdagavond 18 juni is een klantenavond gehouden bij Ekoplaza aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Voor de klantenavond werden klanten en buurtbewoners uitgenodigd om een kijkje te nemen in de conceptstore die in november vorig jaar werd geopend. Daar konden ze kennis maken met diverse leveranciers, waaronder telers en de bakker. Ook viel er uiteraard veel te proeven. "Het was echt zeer geslaagd, zowel de leveranciers als de klanten reageerden erg positief. Onze eerste klantenavond is door zo'n 400 mensen bezocht", vertelt Tom Jonker, assistent bedrijfsleider bij Ekoplaza Stadhouderskade.Tom vertelt dat ze ongeveer een maandje bezig zijn geweest met de voorbereiding. "We zijn erg tevreden over de reacties en het verloop van de avond. Wat ons betreft is het dan ook zeker voor herhaling vatbaar! Misschien dat we over ongeveer een half jaar weer een dergelijke avond zullen organiseren."


Links de proeverij met producten van La BIO IDEA en Amaizin.

De aanwezigheid van de leveranciers was volgens Tom echt van toegevoegde waarde, zowel voor henzelf als voor de klanten. "Ons personeel weet wel heel veel over de producten, maar het is natuurlijk extra leuk om als klant rechtstreeks vragen te kunnen stellen aan de leverancier en dan ook direct antwoord te krijgen. De leveranciers waarderen het dat ze hun producten kunnen laten proeven en ook meteen zien hoe er gereageerd wordt. Zo komen klanten ook op ideeën, bijvoorbeeld om honing eens te combineren met geitenkaas."De klantenavond begon om 18:30 uur en eindigde om 21:00 uur. Klanten ontvingen 10% korting op alle producten en op vertoon van de uitnodiging kregen ze een gratis goodiebag met biologische producten.


Klanten konden zich ook laten informeren en op laten maken in de hoek met natuurlijke cosmetica.


Richard de Leth (auteur van OERsterk) gaf een lezing over alles wat men moet weten om een gezonde biologische leefstijl te volgen.

Voor meer informatie:

Ekoplaza Stadhouderskade
Stadhouderskade 93
1073 AW Amsterdam
020 6767358
stadhouderskade@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.