Krachtenbundeling tussen bio-winkels en winkelformules

Estafette en Natuurwinkel aangesloten bij Biowinkelvereniging

De winkelformules Estafette en Natuurwinkel hebben zich vanaf juni 2015 aangesloten bij de Biowinkelvereniging. Het bestuur van de Biowinkelvereniging, dat tot nu alleen openstond voor zelfstandige biowinkelondernemers, wordt uitgebreid met bestuursleden van de drie winkelformules Ekoplaza, Estafette en Natuurwinkel. Dankzij deze geïntensiveerde samenwerking met de winkelformules vertegenwoordigt de Biowinkelvereniging, met nu circa 180 leden, meer dan 50% van de biologische speciaalzaken.

Door deze nieuwe ontwikkeling kan de vereniging nog beter opkomen voor de belangen van de biologische speciaalzaak en meer activiteiten organiseren voor haar leden. In 2015 staan onder meer extra promotieactiviteiten tijdens de Bio10daagse (17-26 september) op het programma en een vernieuwing van de biowinkelverkiezing die in september van start gaat. Samen met de winkelformules zullen nieuwe gemeenschappelijke projecten voor de biologische winkels opgezet worden vanuit de Biowinkelvereniging.
 
Voor meer informatie: www.biowinkelvereniging.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.