"Leuk dat er elke keer weer nieuwe leveranciers staan"

Fotoreportage Lentemarkt van De Groene Passage 2015

Tholen - Zaterdag 6 juni werd in Rotterdam de jaarlijkse Lentemarkt van De Groene Passsage gehouden. Er stonden zo'n 50 kraampjes opgesteld op het plein voor de entree van De Groene Passage aan de Mariniersweg. De kramen van de buitenmarkt worden bemand door allerlei leveranciers van de diverse winkels van De Groene Passage, waaronder Gimsel en de Wereldwinkel. Biojournaal maakte een uitgebreide fotoreportage op de Lentemarkt. Klik hier om die te bekijken.


De kramen van Petit&Jolie, Spirit, IDorganics en GreenAge.

Op de Lentemarkt krijgen ondernemers elke keer weer de kans om rechtstreeks met de consumenten in contact te komen. Ze kunnen hun producten laten zien en/of laten proeven en meteen rechtstreeks de reactie van de consument zien en horen. Zeker bij nieuwe producten is dit uiteraard erg waardevol. Sommige kraamhouders gaven aan erg blij te zijn dat ze zich last minute nog in mochten schrijven voor deelname aan de Lentemarkt.


Ook Bakkerij Van der Westen, Natudis, Yarrah en Het Blauwe Huis behoorden tot de leveranciers die hun producten toonden en lieten proeven op de Lentemarkt.

Robert Frederiks vertelt namens Gimsel in De Groene Passage dat de organisatie erg tevreden is over het verloop van de Lentemarkt. "Het was een fantastische dag, met geweldig weer. Van begin af aan liepen er al mensen op het plein rond, sommigen stonden zelfs al te wachten voordat de markt open ging om 10:00 uur. Het was in ieder geval erg geslaagd en we hebben goede reacties gekregen, ook van onze leveranciers. Het leuke is dat we ook dit keer weer nieuwe leveranciers op de markt stonden, van een deel van hen staan de producten nog maar korte tijd in onze winkel."

Klik hier voor de fotoreportage van de Lentemarkt.

Voor meer informatie: www.degroenepassage.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.