Kempisch Landvarken wint MFC Award

Op het MFC event in Rosmalen heeft het Kempisch Landvarken de MFC Award gekregen voor de categorie verduurzaamde vleeswaren. Tijdens het MFC-Event (20 en 21 mei) vond een industriële kwaliteitskeuring van vlees-, vis- en kaasproducten plaats onder de vertrouwde leiding van vlees-, vleeswaren- en worstkenner Paul van Trigt. De producten werden beoordeeld op uiterlijk, geur, smaak en mondgevoel, de producten die 98 tot 100 punten haalden kwamen in de finale, waarna onder de finalisten nog een selectie werd gedaan.


Foto's: Ger Thijsen.

"De Ambroos-ham van het Kempisch Landvarken haalde op alle punten de hoogste score, en won daarna ook de MCF Award verduurzaamde producten. De Ambroos hammen worden gemaakt van het Kempisch landvarken die gepekeld worden met zeezout en kruiden waarna ze naar een periode van 10 maanden rijpen geheel op smaak zijn", vertelt John van Lieshout van Kempisch Landvarken.
 

Links John van Lieshout met de trofee.

Voor meer informatie: www.kempischlandvarken.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.