Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Kempisch Landvarken wint MFC Award
Op het MFC event in Rosmalen heeft het Kempisch Landvarken de MFC Award gekregen voor de categorie verduurzaamde vleeswaren. Tijdens het MFC-Event (20 en 21 mei) vond een industriƫle kwaliteitskeuring van vlees-, vis- en kaasproducten plaats onder de vertrouwde leiding van vlees-, vleeswaren- en worstkenner Paul van Trigt. De producten werden beoordeeld op uiterlijk, geur, smaak en mondgevoel, de producten die 98 tot 100 punten haalden kwamen in de finale, waarna onder de finalisten nog een selectie werd gedaan.
Foto's: Ger Thijsen.
"De Ambroos-ham van het Kempisch Landvarken haalde op alle punten de hoogste score, en won daarna ook de MCF Award verduurzaamde producten. De Ambroos hammen worden gemaakt van het Kempisch landvarken die gepekeld worden met zeezout en kruiden waarna ze naar een periode van 10 maanden rijpen geheel op smaak zijn", vertelt John van Lieshout van Kempisch Landvarken.