Kleinschalig, gemoedelijk festival met gratis entree

Appelparade op Landgoed de Olmenhorst tijdens Pinksterweekend

Van 23 tot en met 25 mei 2014 vindt op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek een vrolijk festival dat draait om shoppen en muziek. De groene boomgaarden van Landgoed de Olmenhorst vormen het idyllische decor van de Appelparade. Een feel good festival voor families en vrienden, waar je lekker kunt shoppen en genieten van muziek. Dit jaar back to basic, kleinschaliger, gemoedelijk en gratis entree!Op het landgoed vindt je tenten, huisjes en pop-up stores met de leukste producten voor thuis. Voor alle fans van (h)eerlijk eten is er de Culinaire markt. Laat je bijpraten door de kenners achter de kramen en vul je tas voor thuis om nog eens lekker na te genieten. Vergeet u niet een kijkje te nemen in de Landgoedwinkel met een breed assortiment natuurvoedingsmiddelen, kookartikelen, verzorgingsproducten, boeken en veel meer.'Groen hart', zo wordt Landgoed de Olmenhorst vaak omschreven. Een oase van rust midden in de Randstad, met de sympathieke boomgaarden en authentieke panden. Een heerlijk plek om een vrije dag door te brengen en het ideale uitje voor in het Pinksterweekend.

De Appelparade is een kleinschalig festival dat aansluit bij het karakter van de Olmenhorst, waar oorsprong, natuur, familie en vakmanschap voorop staat.
Samen met inspirerende ondernemers, die met passie het verhaal achter de producten vertellen, wordt de Appelparade gerealiseerd.Informatie voor publiek

Entree: Gratis
Parkeren: 3 euro per auto
Data: Zaterdag 23 mei tot en met maandag 25 mei 2015
Adres: Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek
Openingstijden: zaterdag tot en met maandag 11:00-18:00 uur
Voor meer informatie: www.appelparade.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.