Zondag 26 april:

Viva Las Vega's Food Festival nu ook in Nijmegen

Plantaardig eten is hip! Van het succes van de Vegetarische Slager en de VeganChallenge in Nederland tot de livestyle-change van Beyonce en Jennifer Lopez in de Verenigde Staten: de vegarevolutie barst overal los. Voor wie zich ook wil onderdompelen in de wereld van vegetarisch of veganistisch eten, is er dit jaar in navolging van het Amsterdamse voor de eerste keer een Viva Las Vega's Food Festival in Nijmegen. Het festival is gratis toegankelijk, maar men kan ook meedoen met een aantal workshops en lezingen.

Het Viva Las Vega's Food Festival is een smaakvolle dag met workshops, een food market, sprekers, activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen en vooral heel veel lekkers om te proeven. Vorig jaar bezochten meer dan 3000 foodies het festival in Amsterdam en de organisatoren verwachten dat er in Nijmegen ook veel animo voor zal zijn. Ook hier in Nijmegen zorgt het festivalteam voor een gevarieerd programma dat zowel vega's als (beginnende) flexitariërs aanspreekt. Doe mee met de vegan kookworkshop van NoviaVerde, de raw food demonstratie van Crudo of een heerlijk ontspannende yogales van Yoga Kula. Daarnaast presenteren diverse vegan ondernemers hun vegan producten, die niet allemaal met eten te maken hebben. Vegan is een lifestyle, die verder gaat dan alleen maar plantaardig eten. Uiteraard zorgen we ook voor interessante lezingen over vegan food en vitaminen, één van hen is Lisette Kreischer van het boek Plant Power de vermaarde dutch weed burger, die op het Amsterdamse festival altijd een grote hit is. Voor kinderen vanaf 4 is er een uitgebreid programma met onder andere bonbons maken van rauwe chocolade. Of kom gezellig genieten van live muziek onder het genot van een vegan hapje en drankje.

De toegang van het festival is gratis en voor de workshops en lezingen vraagt de organisatie wel entree.

Viva Las Vega's Food Festival
Zondag 26 april 2015
11:00–17:30 uur
Locatie: Brebl, Honigfabriek, Nijmegen

Voor meer informatie: www.vlvfoodfestival.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.