Discussie met bio-boeren over verduurzaming veehouderij in Waterland

De Stichting Behoud Waterland (SBW) vertoont op woensdagavond 8 april de film 'Dansen met Gehoornde Dames'. Daarna is er discussie over de verduurzaming van de veehouderij in Waterland. Een duurzame melkveehouderij is belangrijk voor Waterland: zij is immers een voorwaarde voor het behoud van natuur en landschap op de lange termijn. Dus is het belangrijk om met elkaar na te denken hoe we zo'n duurzame veehouderij kunnen bereiken.

De film duurt 55 minuten. Na de vertoning is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan en discussie met Jan Dirk van de Voort (de bio-boer uit Dansen met Gehoornde Dames) en Nils Spaans (biologisch melkveehouder in Broek in Waterland).

De avond vindt plaats in De Bolder, 't Spil 1 in Monnickendam van 20:00 tot 22:30 uur. Toegang kost vijf euro. Kaartje reserveren door te mailen naar rineke.neppelenbroek@xs4all.nl. Kaartje afhalen en betalen in De Bolder vóór de voorstelling .

Bron: Dichtbij - Waterland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.