Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciaal schap voor biologische AGF-producten in AH XL Eindhoven

Begin februari opende de vernieuwde Albert Heijn XL aan de Limburglaan in Eindhoven. Een compleet nieuwe winkel waar eigentijds, gemakkelijk en betaalbaar boodschappen doen centraal staan. Een bezoek aan deze winkel is voor klanten een échte belevenis. Met een gezellig marktplein, heel veel nieuwe producten, nieuwe versafdelingen en medewerkers die zowel persoonlijk als digitaal bereikbaar zijn voor klanten. De vernieuwde XL is de meest energiezuinige supermarkt van Albert Heijn in Nederland.

Nieuwe afdelingen en producten

In de nieuwste XL van Nederland introduceert Albert Heijn veel nieuwe afdelingen met vers in de hoofdrol. Zo is er een Allerhande-keuken waar koks elke dag verse maaltijden bereiden op basis van Allerhande en het seizoen. Bij de Pizzabakker kun je kiezen uit tien varianten ambachtelijke, vers belegde pizza's, die ter plekke gebakken worden in een steenoven. Op de nieuwe broodafdeling wordt het brood ter plekke gerezen en de kaasafdeling is geheel vernieuwd, onder andere met uitschepkazen, biologische kazen en een rijpingskast. Voor de dagelijkse portie vitaminen worden in de Sap & Salade-bar de hele dag door verse sappen, smoothies en salades gemaakt. Daarnaast worden klanten in deze nieuwste Albert Heijn XL verrast met heel veel nieuwe producten. Medewerkers van deze winkel zijn extra getraind om klanten optimaal te kunnen adviseren over al het nieuws dat deze winkel biedt. Zelfs met behulp van iPads op de koffietafel kunnen klanten een medewerker oproepen om persoonlijk mee in gesprek te gaan.


Veel aandacht voor biologische AGF

Op de website heeft Albert Heijn ook een totaaloverzicht van alle vernieuwingen in deze winkel gepubliceerd. Daarin staat onder meer dat op de groente- en fruitafdeling ook veel aandacht voor biologisch. Dit assortiment wordt bij elkaar gepresenteerd en is uitgebreid met bijvoorbeeld biologische snijbonen, aubergines, puntpaprika's, gesneden andijvie en spinazie.
Publicatiedatum: