Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-beurs:

Kroon Biologische Verswaren presenteert nieuwe versconcepten

Op woensdag 21 en donderdag 22 januari vindt de Bio-beurs in Zwolle weer plaats. Kroon is aanwezig op de beurs met een aparte stand, maar staat recht tegenover de stand van Natudis. Op deze manier zijn de DKW- en versleverancier handig bij elkaar op de beurs te vinden. Toch is er ook meer dan genoeg ruimte om eigen specifieke kwaliteiten te presenteren.

Uniek assortiment

Kroon heeft de afgelopen tijd een aantal unieke versconcepten geïntroduceerd. De verse degen van Donaustrudel hebben inmiddels bij de meeste winkels die vast door Kroon worden beleverd een plek in het assortiment bemachtigd, maar zijn wellicht voor anderen nog onbekend. Hetzelfde geldt voor de nieuwe verse traîteurmaaltijden onder eigen merk PUUR. Daarnaast wordt uiteraard graag het uitgebreide kaas-specialiteitenassortiment gepresenteerd.


Workshop volgen

Speciale aandacht wordt gevraagd voor de workshop op woensdag 21 januari om 12:45 uur in de Meerhal 1. Samen met Henk Pelleboer en Gerrit Gerritsen van de Vogelbescherming zal Peter van der Schoot, Business Unit Manager van Kroon Biologische Verswaren, een workshop geven over de unieke RDRW kaas. Red de Rijke Weide kaas is het afgelopen jaar gezamenlijk ontwikkeld door bovengenoemde partijen. Gedachten en ideeën zullen tijdens deze workshop worden gedeeld en vragen over het project worden beantwoord.


Persoonlijk contact

Op nummer één staat tijdens deze twee dagen natuurlijk de ontmoetingen met klanten en andere geïnteresseerden. De medewerkers van Kroon hopen u te kunnen ontvangen op de stand voor een kopje koffie, een glaasje sap of een lekker glas wijn en een hartelijke begroeting. Beide dagen kunt u terecht op standnummer A.112. Het belooft weer een mooie beurs te worden.

Voor meer informatie: www.kroonbiologisch.nl
Publicatiedatum: