Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodservice distributieconcept slaat aan

Tijdens het FSIN congres op de Horecava heeft de directeur van Foodservice Instituut Nederland, Jan Willem Grievink, gesproken over de enorme groei die logistieke service providers naar verwachting door gaan maken. Logistiek dienstverlener Leen Menken werd hierbij als voorbeeld aangehaald.

Het FSIN voorziet een verschuiving binnen de grossiers. Van de speciaal grossiers, de zelfbedieningsgrossiers, de full service bezorg grossiers en de logistieke dienstverleners, verwacht Grievink van de laatste twee groei in de komende jaren. Leen Menken Foodservice Logistics heeft als vooruitstrevend logistiek dienstverlener een flinke ontwikkeling doorgemaakt.



Menken bevestigt deze ontwikkeling. Het bedrijf heeft sinds 1995 een prominente rol in de foodservice logistiek. Voor grote (franchise) ketens regelen zij de volledige distributie. De keten zelf maakt de (commerciƫle) afspraken met de leveranciers, maar Menken verzorgt verder het hele logistieke proces.

Ook op het gebied van fijnmazige distributie speelt het bedrijf inmiddels een grote rol. In 2012 zijn zij gestart met de distributie voor webshops met levensmiddelen. Een sterke groeimarkt, drie jaar later bedienen zij de logistiek voor al meer dan 20 webshops. De verwachting is dat deze groei nog flink zal doorzetten.

Voor meer informatie: www.leenmenken.com
Publicatiedatum: