Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EKO4petz: de eerste natuurwinkel voor dieren

EKO4petz (tot voor kort bekend als Eko-Pets) beleeft spannende tijden. Na drie succesvolle jaren als webshop heeft deze natuurwinkel voor dieren nu ook een fysieke winkel geopend in Noordwijk aan Zee. Daarnaast onderging deze eko-vriendelijke online dierenwinkel een naamswijziging en is ook nog eens de complete webshop gerestyled.

EKO4petz is de eerste natuurwinkel voor dieren in Nederland. Hier tref je geen speeltjes vol chemische verfstoffen of weekmakers aan. En in het dierenvoer zitten geen conserveringsmiddelen die in humane voeding verboden zijn. Je kunt er dus met een gerust hart voor je huisdierinkopen doen. EKO4petz verkoopt bijzondere producten en producten voor dagelijks gebruik, altijd de gezondste keuze voor uw huisdier.


Eigenaresse Sarah Musters.

Winkelpand EKO4petz

De webshop was al een tijdje bekend onder liefhebbers van biologische producten, maar tegenwoordig kunnen zij ook terecht in het geheel nieuwe winkelpand aan de Albert Verwijstraat 54 in Noordwijk aan Zee. Alles wat online verkrijgbaar is wordt ook in de winkel aangeboden. Daarnaast biedt de fysieke winkel ook diverse diepvriesproducten die online niet verkrijgbaar zijn. Eigenaresse Sarah Musters zegt: "Gelukkig worden mensen steeds bewuster in de voeding en aankopen voor hun (huis)dieren. Na de overweldigende groei van onze online winkel hebben we besloten dat het tijd werd voor een fysieke winkel waar mensen terecht kunnen voor hun producten en advies op maat. Noordwijk aan Zee was een logische keuze. Het is een geweldig dorp waar veel mensen met honden wonen of wandelen. Door de ligging van de winkel in de Albert Verweijstraat kan er ook nog met de parkeerschijf voor de deur worden geparkeerd."

Sarah vertelt dat alle voedingen voor kleinvee, kippen en knaagdieren biologisch zijn. "We hebben zelfs biologisch hooi en stro. Ook voor honden en katten zijn er bio-producten te vinden. EKO4petz verkoopt onder meer voer van de bio-merken Bandit, Bivo, Carnibest, Yarrah, Ropadog en Hermanns."

Webwinkel EKO4petz

EKO4petz heeft de naam én de huisstijl aangepast. Dit resulteerde in een vrolijke, overzichtelijke webshop, waar het prettig navigeren is. Het aanbod is sinds de restyling uitgebreid. Men kan tegenwoordig ook bij EKO4petz terecht voor voeding voor knaagdieren, kippen en kleinvee. Verder is alles ongewijzigd gebleven: de service is nog steeds even goed.

Voor meer informatie: www.eko4petz.nl
Publicatiedatum: