Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presenteert ook nieuwe lijn met skinverpakkingen

Nieuw van Commandeur Eko Vlees: Boeuf bourguignon

Tholen - Ook Commandeur Eko Vlees zal van de partij zijn op de Bio-beurs in Zwolle (stand D.168). Albert Roozendaal vertelt dat de focus in de stand van Commandeur zal komen te liggen op de ambachtelijke biologische vleeswaren. "Deze vleeswaren worden door ons ambachtelijk bereid en op eigen locatie versneden. Mooi is dat we hiermee de transporten over en weer met vleeswaren beperken", aldus Albert.

Daarnaast presenteert Commandeur Eko Vlees op de Bio-beurs een nieuwe lijn met skinverpakkingen. Albert: "Buiten het feit dat wij op de sleeves meer informatie voor de consumenten kunnen vermelden, wordt dankzij deze verpakking ook de houdbaarheid fors verlengd. Hierdoor kunnen detaillisten hun assortiment op peil houden zonder afboekingen."



Verder introduceert Commandeur een nieuw convenience-product op de beurs: Boeuf Bourguignon, een Frans stoofgerecht. Dit is een maaltijd voor twee personen.

Voor meer informatie: www.commandeurekovlees.nl