Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forse omzetstijging AgruniekRijnvallei in biologische sector

Coƶperatie AgruniekRijnvallei heeft in de tweede helft van 2014 een omzetstijging van 30% in biologische veevoeders gerealiseerd. Dit is opvallend omdat de totale biologische markt nauwelijks is gegroeid. Alle diergroepen hebben bijgedragen aan deze stijging.

De jarenlange investeringen van AgruniekRijnvallei in de biologische sector hebben geresulteerd in een professionele aanpak die zijn vruchten afwerpt. De oprichting van AR Biologisch bekrachtigt deze aanpak.

AgruniekRijnvallei produceert alle biologische voeders zelf en heeft nutritie, transport en specialisten in eigen huis. Als enige bedrijf in Nederland beschikt AgruniekRijnvallei over twee gespecialiseerde productielocaties. Hierdoor is diersoortgericht werken ook binnen de biologische sector mogelijk. Door de bereikte schaalgrootte is het ook mogelijk tegen een scherpe kostprijs te produceren wat ten goede komt aan de biologische afnemers.


De fabriek in Barneveld.

Voor het komende jaar verwacht AR dat de biologische sector gestaag zal groeien, waarbij ook de biologische melkveehouderij goede marktvooruitzichten heeft. Het evenwicht tussen vraag en aanbod in combinatie met een professionele aanpak in de sector, zoals de oprichting van Biomeerwaarde Ei, leidt tot een sterk marktsegment in de Nederlandse markt.


De fabriek in Wichmond.

Bio-beurs

De Bio-beurs in Zwolle op 21 en 22 januari is de uitgelezen kans om kennis te maken met AgruniekRijnvallei Biologisch. AR Biologisch is hier uiteraard vertegenwoordigd met een stand waar u niet alleen met de medewerkers, maar ook met de hoogwaardige grondstoffen kunt kennismaken.

Voor meer informatie: www.agruniekrijnvallei.nl
Publicatiedatum: