De Next Organic Berlin 2015 zal op 10 mei gehouden worden. Voor 2015 legt het organisatieteam van de Next Organic Berlin de nadruk op de thema's rauw, kaas, vlees en spiritualiteit. Elk thema zal vertegenwoordigd worden door een deskundige ambassadeur die zijn kennis vooral in proeverijen en workshops met exposanten en bezoekers zal delen. Samen met Cooks Connection, een netwerk van Berlijnse chefs, is een kookprogramma gepland waarin actuele thema's in gerechten en recepten worden doorgevoerd. Dit format was het afgelopen jaar al erg succesvol.
Doelgroepen van de Next Organic Berlin zijn kopers, retailers, hoteliers, restauranthouders en koks die op zoek zijn naar unieke gerechten. "The Next Organic biedt de industrie een broodnodig nieuw perspectief", zegt woordvoerster Cathrin Brandes. "De Next Organic Berlin biedt een openhartige blik in de toekomst. Een toekomst waarin opgeleide consumenten, klanten en gasten meer aandacht besteden aan ambachtelijke productie, regionale oorsprong en uitstekende smaak zonder toevoegingen."
Klik hier voor meer informatie.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari
- 2023-01-16 Braziliaanse boeren op bezoek bij Nederlandse boeren bij Veld en Beek
- 2023-01-16 "De pioniers hebben nu echt de wind in de rug nodig, geef uitvoering aan het Groenboerenplan"
- 2023-01-13 De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs
- 2023-01-13 Hoe tover je een onooglijke groente om in iets lekkers?
- 2023-01-13 Horecava 2023: omschakelaars en nieuwkomers
- 2023-01-12 Biokennisweek: highlights voor MarCom professionals
- 2023-01-12 Masterclass ‘Alle kleine beestjes helpen’ door Marc Siepman
- 2023-01-12 Overnachten tijdens de Biobeurs? Spoedige opgave is gewenst
- 2023-01-11 Ruim een kwart van de Nederlanders voelt zich slecht na een ongezonde snack
- 2023-01-10 Odin verzorgt 4 workshops tijdens Biokennisweek
- 2023-01-10 Minister Piet Adema opent Biobeurs 2023