Zichtbaarbeter.nu gaat sluiten

Natuurvoedingswinkel Zichtbaarbeter.nu gaat sluiten, dit werd gemeld op de Facebookpagina: "Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt de winkel in Sint Anthonis per 1 januari 2015 te sluiten. Tot die tijd zien wij u nog graag in de winkel aan de Breestraat 11 en verzorgen wij uiteraard met zorg uw bestellingen."

De winkel werd in 2013 geopend door André van de Veerdonk, die ook natuurvoedingswinkel Arnica in Cuijk exploiteert. Deze winkel blijft bestaan. In de Gelderlander gaf André aan dat de omzetten simpelweg te laag zijn. "Sint Anthonis blijkt te klein voor een dergelijke winkel. Daarbij hebben de grote winkelketens steeds meer bio-producten in hun assortiment. Ook in Sint Anthonis. Dan wordt het voor ons wel heel erg lastig."

De naam ZichtbaarBeter.nu komt voort uit de naam van de zorgboerderij, 't Zicht, waar cliënten overzicht krijgen op hun problemen, uitzicht hebben op een betere toekomst en inzicht in zichzelf. Om deze mensen naast het werk op de boerderij een zinvolle dagbesteding te kunnen bieden is deze winkel opgestart. Daarnaast bood de winkel ook mogelijkheden voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt zoals mensen met Wajong of Wia. Het aan de slag gaan in een biologische en duurzame winkel biedt hen de kans om hun blik te richten op een betere wereld voor zichzelf en voor anderen.In de winkel is een breed assortiment van biologische levensmiddelen, dagelijks vers brood, groentetassen met groente van het seizoen, vlees en zuivel te vindn, evenals cadeautjes die allemaal duurzaam en fairtrade zijn. En een boodschappendienst kan bestelde boodschappen thuis bezorgen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven