Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

België: Nieuw afhaalpunt voor groentepakketten van Ourobouros

Ourobouros, een Belgisch bio-dynamisch tuinbouwbedrijf uit de Zwalmstreek, brengt nu ook wekelijks groentepakketten naar de Bijlokesite. In de hal waar de culturele organisaties LOD, B'Rock en Les ballets C de la B gehuisvestigd zijn, staan de pakketten goed koel. Aan de Expeditie in Dok Noord was ook al een afhaalpunt voor groentepakketten, maar door dit tweede, nog centraler punt, wordt het de liefhebbers van verse en lokale groenten nog een stuk gemakkelijker gemaakt.

De flexibele groentemanden van Ourobouros bevatten verse en gevarieerde seizoensgewassen van gecontroleerde biologische en/of bio-dynamische teelt. Wekelijks op woensdag worden deze verdeeld in Zuid-Oost Vlaanderen. De groentemand is samengesteld uit zoveel mogelijk groenten van Ourobouros of collega-bio-boeren van De Vroente. Waar nodig wordt de mand aangevuld met producten van andere lokale telers. Hierbij kan de klant zijn groentemand bijsturen. Dit wil zeggen groenten/fruit toevoegen of schrappen. De formule is ook ideaal voor mensen met een eigen moestuin. Of voor wie met studenten zit en niet wekelijks een mandje wenst.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Gentblogt


Publicatiedatum: