Biologisch diervoer in de picture bij Lifestyle Xperience

Afgelopen weekend was het Dierendag en om nog even in de stemming te blijven, zendt Lifestylexperience zondag 12 oktober om 14:20 uur een Dierendagspecial uit (RTL4). Tijdens de uitzending komt Yarrah Organic Petfood uitgebreid in beeld met het thema biologisch diervoer. 'Wat zijn de voordelen van biologisch diervoer', 'waar komen de kippen vandaan die in het voer verwerkt zitten' en 'wat houdt een kwaliteitsaudit precies in' zijn onderwerpen die aan de orde komen.

Voor dit item is Arthur Hartman, kwaliteitsmanager van Yarrah, geïnterviewd door Nana Piguillet-Appiah. De opnames hebben plaatsgevonden op de Zorgboerderij Biomeerwaardekip te Overberg. Hier lopen 15.000 biologische kippen vrij rond, wat tijdens het filmen af en toe voor bijzondere momenten zorgden.


Op de foto (van links naar rechts) Wim Thomassen (Biomeerwaarde-boer), Daniël Stanisavljevic (cameraman), Arthur Hartman (Kwaliteitsmanager Yarrah) Nana Piguillet-Appiah (presentatrice).

Ben je nieuwsgierig, maar kan je deze zondag niet kijken? Kijk dan de herhaling op zaterdag 18 oktober om 15:10 uur op RTL5 of kijk de uitzending terug via RTLXL.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.