Blogger Teskuh beschrijft eerste shopsessie bij EkoPlaza

Blogger Teskuh houdt een persoonlijke blog blij waarin ze elke dag schrijft over beauty, food, lifestyle en fashion. Onlangs bracht ze voor het eerst een bezoek aan EkoPlaza. In de onderstaande blog omschrijft ze hoe ze dit bezoek ervaren heeft en welke producten in haar boodschappenmandje terecht zijn gekomen.

Voor het eerst bij EkoPlaza
"Ik ben wel eens vaker in natuurvoedingswinkels geweest, maar volgens mij is EkoPlaza wel echt the place to be als je op zoek bent naar veganistisch eten. Met oog op de komende maand besloot ik afgelopen week een bezoekje te brengen aan deze supermarkt en ik nam toch nog aardig wat spulletjes mee naar huis. Het leek me wel leuk om te laten zien wat ik kocht, omdat het toch wat anders is dan je gebruikelijke reep chocola en pak muesli uit de supermarkt."

"Ik heb gericht gezocht op veganistisch broodbeleg en wat tussendoortjes. Hoewel ik deze maand eigenlijk ook niet zoveel wil snoepen, heb ik toch maar wat chocolade erbij gekocht, omdat ik gewoon weet dat ik twee van die verplichtingen tegelijk niet vol ga houden. Als het dan moet, dan maar zonder dierlijke toevoegingen!"

Deze producten zijn uiteindelijk in haar winkelmandje terechtgekomen: ei-vrije mayonaise van Bionova, Olivera paté van Tartex, vegetarische paté paprika-augurk van het EkoPlaza-huismerk, dadel-peer-appelstroop van Crombach, twee repen rauwe chocolade van Ombar, een witte chocoladereep van Bonvita en twee Raw Bite-repen.

"Het blijft toch altijd een beetje spannend, van die nieuwe dingen proberen. Vooral omdat ik zo gewend ben aan de smaakstoffen en toevoegingen uit de supermarkt. Niet dat aan deze producten helemaal niets is toegevoegd (er zit bijna overal suiker in), maar dit is allemaal toch weer erg anders dan mijn gebruikelijke KitKat, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben echter super enthousiast en bereid om te proeven, totdat ik het lekkerste veganistische product ooit heb ontdekt."

Klik hier om de hele blog te lezen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.